”Εν ονόματι του χρόνου”

en-onomati-tou-xronou-1”Εν ονόματι του χρόνου”
Μουσική: Πηγή Λυκούδη
Στίχοι: Φίλιππος Γράψας

13 τραγούδια με αισθαντικούς ερμηνευτές γεμάτα μελωδία, έτοιμα να παραδοθούν στην ευαισθησία μας και δίχως φόβο στον χρόνο τον εκούσιο, αδέκαστο κριτή.
13 Αιτίες ακρόασης.

en-onomati-tou-xronouΣε μία περίοδο στειρότητας, επαναλήψεων, διασκευών και άλλων εύκολων λύσεων για τη μουσική παραγωγή, λύσεων που επιδέχονται αν δεν χαρακτηρίζονται από καταναλωτική διαχείριση, ο Φίλιππος Γράψας με κριτήριο την αντοχή στο χρόνο, κριτήριο που του υπαγόρευσαν τα εκτατό και πλέον τραγούδια του που δόθηκαν στο κοινό από μεγάλους συνθέτες και ερμηνευτές της Ελληνικής δισκογραφίας, γνωρίζοντας τη διαδρομή και τις συνθετικές ευαισθησίες της Πηγής Λυκούδη συνεργάστηκε μαζί της και δίνουν στο κοινό 13 τραγούδια, 13 μουσικές αναλαμπές 13 αιτίες για να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον της μουσικής ποιοτικής δημιουργίας στον τόπο μας, μια και η συνεργασία αυτή κλείνει τον σπασμένο κύκλο της σχέσης συνθέτη, στιχουργού ερμηνευτή.

Τα τραγούδια του CD της Πηγής Λυκούδη ερμηνεύουν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Γεωργία Βεληβασάκη, Νίκος Καρακαλπάκης, Σπύρος Κλείσσας, Ανδρέας Σμυρνάκης και Μόρφω Τσαϊρέλλη.

Το CD είναι μια παραγωγή της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας πολιτιστικής δράσης «ΗΧΟΔΙΑΣΤΑΣΙΣ». Η Πολιτιστική Δράση-ΕΜΣΕ πραγματοποιεί την κυκλοφορία, τη διάθεση και τη Διανομή.

03/2015 Κωνσταντίνα Mακρογιάννη

Share

Radio GreekSound Live

radio 200
Δεύτερο Πρόγραμμα

 

Facebook

Twitter

Ελληνική Μουσική και Όργανα

Νταούλι

Νταούλι

Ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα Μεμβρανόφωνα Νταούλι Γνωστό ήδη από τους...

Δελτία ενημέρωσης

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης στην ιστοσελίδα www.mousikorama.gr μείνετε ενημερώμενοι για τα μουσικά νέα, συνεντεύξεις και μουσικά άρθρα.

Radio Greek Sound Live

Radio Greek Sound Νέα