Ο Πασχάλης στο Ρυθμό Stage

pashalis 002  Τελευταία βραδιά για τη φετινή σεζόν του Ρυθμού Stage που περιλάμβανε μια σειρά μουσικών παραστάσεων με αξιόλογους καλλιτέχνες. Η βραδιά του Σαββάτου 13 Ιουνίου ήταν λίγο διαφορετική καθώς στήθηκε πάρτι επονομαζόμενο “ all time classic”, με πρωταγωνιστή τον Πασχάλη και την πενταμελή του μπάντα με συνοδό τον Στέλιο Μάκ.

pashalis 001Αυτό που χαρακτηρίζει έντονα τον καλλιτέχνη είναι ότι παραμένει έφηβος. Σίγουρα κανείς από τους θαμώνες δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση περί τούτου, παρακολουθώντας τη μοναδική σκηνική του παρουσία και να λικνίζεται ,πότε κρατώντας το μικρόφωνο και πότε την ακουστική του κιθάρα σε ρυθμούς τραγουδιών όπως το “Τρελοκόριτσο”, “Το κορίτσι του Μάη”, “  δρόμοι”τα γνωστά του “Παραδώσου λοιπόν”, “Αν μια μέρα σε χάσω” “Κατερίνα Κατερινάκι” “Μάθημα Σολφέζ” του Γιώργου Χατζηνάσιου, τραγούδι που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του, μπαλάντες όπως το “Περήφανοι όλοι”  το κατά παραγγελίαν “Ψεύτικη καρδιά”και το πιο πρόσφατο “Είσαι το ταίρι μου”. Ξεχωριστή ήταν η στιγμή όταν προσκάλεσε μια θαυμάστρια στη σκηνή η οποία “αντικατέστησε” την κόρη του Ζίνα   και ερμήνευσαν επιτυχώς το “Καταπληκτικοί”. Αξιοσημείωτο ήταν ότι τραγουδούσε άνευ τη βοήθεια των στίχων και της παρτιτούρας στο αναλόγιο.
  Το πρόγραμμα που αποτελούνταν από ποπ, ροκ και  γενικά γνωστές επιτυχίες  του Πασχάλη έδωσε την πρέπουσα ατμόσφαιρα ώστε ο χώρος να μετατραπεί σε “ορθιοκαθιστός” όπως ονόμασε και επιθυμούσε ο καλλιτέχνης και επίσης την παρότρυνση στους θαμώνες να χορέψουν στους ρυθμούς των επιτυχιών του.

06/2015 Κωνσταντίνα Mακρογιάννη

pashalis 003

Share

Radio GreekSound Live

radio 200
Δεύτερο Πρόγραμμα

 

Facebook

Twitter

Ελληνική Μουσική και Όργανα

Νταούλι

Νταούλι

Ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα Μεμβρανόφωνα Νταούλι Γνωστό ήδη από τους...

Δελτία ενημέρωσης

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης στην ιστοσελίδα www.mousikorama.gr μείνετε ενημερώμενοι για τα μουσικά νέα, συνεντεύξεις και μουσικά άρθρα.

Radio Greek Sound Live

Radio Greek Sound Νέα