Το Μουσικόραμα και 35 αγαπημένοι καλλιτέχνες εύχονται για το 2015

mousikorama logo 100Το Μουσικόραμα σάς εύχεται μία χρονιά γεμάτη υγεία, χαμόγελα, πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και ατέλειωτα μουσικά χιλιόμετρα! Ως προς το τελευταίο, εδώ είμαστε, για να σας ενημερώνουμε όσο καλύτερα γίνεται! Σας ευχαριστούμε για την  επισκεψιμότητα και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε! 2015 μουσικές προκλήσεις μόλις ξεκίνησαν και εμείς είμαστε έτοιμοι να τις εξερευνήσουμε! Καλή χρονιά!

Αποχαιρετώντας το 2014, θυμόμαστε πράγματα που συνέβησαν στην καθημερινότητα μας, καταστάσεις που ζήσαμε, στόχους που κατακτήσαμε αλλά και όσα δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε. Ας ελπίσουμε ότι το 2015 θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και να δούμε τις προσδοκίες μας να εκπληρώνονται.

35 αγαπημένοι καλλιτέχνες εύχονται για το 2015:
alkaiou 301ΑΛΚΑΙΟΥ ΛΕΝΑ
 «Εύχομαι η καινούργια χρονιά, το 2015, να μας κάνει καλύτερη τη ζωή μας, να αγαπάμε ο ένας τον άλλο, να παλεύουμε όσο μπορούμε και να ελπίζουμε, παρόλο που είναι δύσκολο, σ’ ένα καλύτερο αύριο.......».

andreatos-302 ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
« Εύχομαι ο νέος χρόνος να μας ωριμάσει περισσότερο!».

  andreou-303ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
«Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σταθεί αρωγός για κάθε καλό, ιδιαίτερα στους νεώτερους ηλικιακά ΄Ελληνες (και ξεχωριστά στους νέους καλλιτέχνες), αφού οι συνέπειες της κρίσης, που ζούμε, πληγώνουν κυρίως αυτούς. Εύχομαι στο νέο χρόνο να μην ακουστεί ξανά η θλιβερή έκφραση "χαμένη γενιά"-μας προσβάλλει όλους. Καλή και δημιουργική χρονιά!».

  vitali-304ΒΙΤΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
«Εύχομαι πρώτα πνευματική και σωματική υγεία και από εκεί και ύστερα  Αλληλεγγύη! Καιρός είναι να σταματήσουμε να θέλουμε να γίνουμε βεζύρης στη θέση του βεζύρη. Νομίζω ότι έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε καλύτερα στη ζωή μας!

 dimou-305ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ
 «Σας εύχομαι υγεία και το 2015 ας είναι μια χρονιά με λιγότερα προβλήματα για όλους τους ανθρώπους. Αγαπάτε αλλήλους».

  thalassinos-306ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 «Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη ζωή μας! Πρώτα στην υγεία, μετά στην πολιτική, γιατί ο κόσμος υποφέρει και… βέβαια στα τραγούδια και τη μουσική!».

 kazantzhs 307ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 «Eύχομαι υγεία πάνω απ' όλα, ψυχραιμία γι’ αυτά που συμβαίνουν και γι’ αυτά που πρόκειται να έρθουν. Μακάρι με το νέο έτος ο κόσμος να δράσει υπεύθυνα και συλλογικά!».

Karakalpakis-308ΚΑΡΑΚΑΛΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
«Εύχομαι το 2015 να είναι μια χρονιά που θα αλλάξει ως προς το καλύτερο τις συνθήκες ζωής της πλειοψηφίας των ανθρώπων. Χρειάζεται ορθή σκέψη, ώστε να πάψει το αυτονόητο να θεωρείται παράλογο και το αντίθετο επίσης. Εύχομαι οι νέοι καλλιτέχνες να βρούμε τρόπους να υπάρχουμε και να δημιουργούμε σε αυτό το χώρο, που επιλέξαμε απο καρδιάς. Υγεία και αγάπη σε όλους. Καλή χρονιά!».

Karantzh-309ΚΑΡΑΝΤΖΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
«Εύχομαι η νέα χρονιά να έρθει με υγεία και πολλά χαμόγελα για όλο τον κόσμο, με θάρρος και δύναμη για τις δυσκολίες και με αστείρευτη διάθεση για δημιουργία. Μακάρι να ανοίξουμε την καρδιά μας, για να χωράει περισσότερη αγάπη».

KARPATHAKIS-310ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
«Εύχομαι η φετινή χρονιά να προσφέρει Ειρήνη μεταξύ των κρατών, αγάπη στις καρδιές μας και ελπίδα για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον!!!».

konstantopoulos-311ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
«Εύχομαι το 2015 να καταφέρει να νικήσει τη δυστυχία των ανθρώπων, φέρνοντας φως και ελπίδα στις ψυχές μας για ένα καλύτερο αύριο με ουσία, αγάπη και ανθρωπιά».

M-Linda-313ΛΙΝΤΑ ΜΑΙΡΗ
 «Ως Έλληνες μας αξίζουν τα καλύτερα! Ειλικρινά, εύχομαι το 2015 να καταφέρουμε να  ισορροπήσουμε τόσο ατομικά όσο και συλλογικά!».  

makris-214ΜΑΚΡΗΣ ΧΑΡΗΣ
«Εύχομαι το 2015 να μας βρει πιο δημιουργικούς από ποτέ. Με σύνεση και αγάπη για το συνάνθρωπο. Χρόνια Πολλά και καλά σε όλες τις οικογένειες των απανταχού Ελλήνων και υγεία για όλο τον κόσμο».

 saveria-margiola-315ΜΑΡΓΙΟΛΑ ΣΑΒΒΕΡΙΑ
 « Εύχομαι ολόψυχα η Νέα Χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και φως στις ψυχές και στο νου όλων μας και να μας φέρει ότι μας έλειψε το 2014".

  martha menahem 317ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΑΡΘΑ
 «Αυτές τις μέρες, με το χαρμόσυνο κλίμα που ευαισθητοποιεί τις ψυχές μας ,είναι κατάλληλες να μοιραστούμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο, είτε υλικά πράγματα, είτε χαρίσματα, είτε ταλέντα και δεξιότητες που θα ωφελούσαν τον κόσμο, σαν πράξη ευχαριστίας σ’ Αυτόν που μας τα δώρισε. Άφοβα να ανοίξουμε τον εαυτό μας και να τα προσφέρουμε. Ευλογημένος ο καινούργιος χρόνος 2015. Εύχομαι για όλους κάθε μέρα να είναι γιορτή, κάθε μέρα Χριστούγεννα.!!!!

mpampali-318ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 «Καλή χρονιά, με υγεία που είναι τετριμμένο, αλλά όχι δεδομένο!».

anampourm-319ΜΠΟΥΡΜΑ ΑΝΝΑ
 «Αν κάθε ευχή εκφράζει μία ελπίδα, τότε ελπίζω να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές του κόσμου ! Μακριά από το ψέμα μακριά από την υποκρισία ας γίνουμε όλοι πιο άνθρωποι , αυτό θα μας βγάλει και από την κρίση αλλά και από την παγκόσμια κατάθλιψη!».

naoum-118ΝΑΟΥΜ ΜΥΡΤΩ
 «Εύχομαι το 2015 να είναι η αφορμή να "μηδενίσουμε" για μια καινούργια αρχή με μεγαλύτερες ελπίδες, νέους στόχους και άφθονη δημιουργικότητα!
Και ο χρόνος δεν σταματά!
Χρόνια πολλά!»  

ntalaras-219ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 «Αν και πιστεύω περισσότερο στις πράξεις και όχι στα λόγια, θα ευχηθώ αυτή η μέσα στην κρίση χρονιά να γεννήσει ακόμα περισσότερα αξιόλογα και σοβαρά έργα!».

ksenaki 320ΞΕΝΑΚΗ ΠΕΝΥ
 «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουμε όλοι μας καλύτερες μέρες! Η Νέα Χρονιά ας μας φέρει ότι χάσαμε, κυρίως στην ψυχή μας. Ας ανακτήσουμε ελπίδα, αισιοδοξία, δικαιοσύνη, δύναμη, ανθρωπιά. Καλή Χρονιά με υγεία , αγάπη, χαρές! Ας έχουμε μια Ευλογημένη και Φωτεινή Χρονιά!».

ΠΙΤΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚPitloglou-322ΟΣ
 «Ευχές για Υγεία, Χαρά και Αγάπη για όλο τον κόσμο το 2015».

politis-322ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 «Εύχομαι από καρδιάς ο καινούργιος Χρόνος να δώσει δύναμη στον καθένα μας, να αντεπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία της καθημερινότητας μας και βέβαια η Πατρίδα μας να βρει τη χαμένη της αξιοπρέπεια !!!».

natalia-326ΡΑΣΟΥΛΗ ΝΑΤΑΛΙΑ
 «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, βαθειά αγάπη, συνείδηση και η Αλήθεια και το Δίκαιο να είναι πάντα οδηγοί στις ψυχές των ανθρώπων».

saia-328Σαϊα Ηρώ
 «Εύχομαι το 2015 να είναι καλύτερο, ευκολότερο για όλους μας ...Ακόμα κι αν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, εύχομαι να καταφέρουμε να σταθούμε ακόμα πιο δυνατοί, να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να ξεπεραστεί κάθε αντιξοότητα. Αισιοδοξώ και ελπίζω πως το 2015 θα είναι μια θετική χρονιά για όλους. Με υγεία , αγάπη , δύναμη και πίστη σε ό,τι αξίζει ...! Καλή χρονιά !».

siakoufis331Σιακούφης Νίκος
 «Εύχομαι η νέα χρονιά να μας δώσει τη δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Να καταλάβουμε πως όλη η δύναμη είναι κρυμμένη μέσα μας, να τη μοιραστούμε με τον συνάνθρωπό μας και χέρι χέρι να σταθούμε κόντρα στη θύελλα των καιρών. Υγεία σε όλους και πίστη για ένα αύριο πιο φωτεινό».

soultatou-329ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
« Χρόνια  πολλά  γεμάτα υγεία, αγάπη, σεβασμό και αλληλεγγύη. Το 2015 να είναι καλύτερο για όλους μας!».

stathopoulou 1ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
«Εύχομαι το νέο έτος να πάρει τη μιζέρια και να φέρει υγεία και χαμόγελα !!!».

stefanisΣτεφανής Κωνσταντίνος
 « Εύχομαι οι ζωές μας να είναι πιο συλλογικές, λαμβάνοντας υπόψιν τον διπλανό μας και να καταφέρουμε επιτέλους να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας, με λιγότερο άγχος και περισσότερη Τέχνη».

synodinosΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
«΄Ενας καινούριος χρόνος πάντα μας κάνει να ευχόμαστε... Ας είναι η αλλαγή αυτού του χρόνου η αρχή μιας εποχής αλληλοσεβασμού χωρίς άλλη διχόνοια και με ξεκάθαρες πια προσωπικές και κοινωνικές πολιτικές χωρίς φόβο...».

Σφέτσου Αγγέλω
"Εύχομαι αλλά κυρίως ελπίζω, μαζί με την καινούρια χρονιά να έρθουν και καλύτερες μέρες για όλα τα πλάσματα του κόσμου, περισσότερη ηρεμία και ενασχόληση με τη βελτίωση πρώτα του εαυτού μας και έπειτα των άλλων. Να έχουμε μία δημιουργική χρονιά!

papadopoulou zwiΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ
«Εύχομαι η νέα χρονιά να απαλύνει τις πληγές του κόσμου, να φέρει φως, υγεία, μουσικές  και να μας θυμίσει ότι η αγάπη και το μοίρασμά της είναι η ουσία της ζωής μας στην γη... Καλή Χρονιά!».

florosΦλώρος Βασίλης
«Καινούργιος χρόνος έρχεται και κάθε ανθρώπου δάκρυ να γίνεται χρυσάμπελο που στάζει την αγάπη... "Χρόνια Πολλά, Καλά και Παρεΐστικα να 'χουμε..!!!».

xaniasΧανιάς Κωνσταντίνος
«Εύχομαι το 2015 να φέρει Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα και περισσότερο χαμόγελο σε όλους. Θετική σκέψη, για να αντιμετωπίζουμε όλα αυτά που μας συμβαίνουν και … τέλος μην ξεχνάμε το "Εμείς", για να προχωράμε μπροστά και να δημιουργούμε». 

xrysouΧρυσού Φλώρα
« Είναι οι μέρες αυτές άγιες και λένε πως πιάνουν
 οι ευχές! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, με υγεία, αισιοδοξία και πίστη στα όνειρα και στις επιθυμίες της καρδιάς!».

psixogiosΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 « Εύχομαι το 2015 να φέρει αγάπη, πολλή αγάπη, για να φτάσει για όλους, όσοι την χρειάζονται!!! Και… καλή μουσική, που να μας συντροφεύει στα δύσκολα και στις όμορφες στιγμές μας!!!».

Share

Radio GreekSound Live

radio 200
Δεύτερο Πρόγραμμα

 

Facebook

Twitter

Ισπανοί μαθητές: «Ευχαριστούμε Ελλάδα..»

Ελληνική Μουσική και Όργανα

Νταούλι

Νταούλι

Ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα Μεμβρανόφωνα Νταούλι Γνωστό ήδη από τους...

I am Greek and i wanna go home

Δελτία ενημέρωσης

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης στην ιστοσελίδα www.mousikorama.gr μείνετε ενημερώμενοι για τα μουσικά νέα, συνεντεύξεις και μουσικά άρθρα.

Radio Greek Sound Live

Radio Greek Sound Νέα